Mokar do gole kože: Harry Styles otkrio naslovnicu svog albuma, pesme i datum izlaska!

Iz izdavačke kuće Sony nedavno su stigli signali da prvi solo album Harryja Stylesa stiže veoma brzo a sad vidimo da se nisu šalili jer će on prodaji biti za manje od mesec dana – već 12. maja!

Harry je objavio i naslovnicu svog albuma na kojoj vidimo njegova gola leđa dok se umiva vodom – ovo je definitivno nešto drugačije u odnosu na sve što smo viđali a nadajmo se da će mladi pevač objasniti značenje. Inače, na albumu se nalazi deset pesama što i nije preterano mnogo, ali ako su sve dugačke kao “Sign of the Times”, onda je to zaista razumljivo! Druge pesme su “Meet Me in the Hallway,” “Carolina,” “Two Ghosts,” “Sweet Creature,” “Only Angel,” “Kiwi,” “Ever Since New York,” “Woman” i “From the Dining Table.”

Kao što možda možete da pretpostavite, najveću pažnju izaziva pesma “Ever Since New York” jer mnoge Directionerke misle da ona govori o njegovoj kratkoj vezi sa Taylor Swift. Ipak, ima i onih koji mole da se ne dižu glasine oko toga jer Harry verovatno ima pametnija posla nego da piše o nečemu što je sad već u davnoj prošlosti!

HARRY.STYLES //12.MAY.17//

A post shared by @harrystyles on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall rukom napisao pismo fandomu i poručio: Neobično mi je bez 1D!

4 thoughts on “Mokar do gole kože: Harry Styles otkrio naslovnicu svog albuma, pesme i datum izlaska!

  1. Famozo,evo mene Jane,ponovo sa pitanjem.(nadam se da Vam ne dosadjujem,haha)Videla sam Vase veliko snizenje na CD -ove.Da li na napisane cene imamo npr. minus 700 din.Kao na primer 1989 kosta 1099 din,i da li je to 1099 -700 =399 ili je cena 1099 sa vec obracunatim snizenjem?

    1. Da, to u zagradi samo pokazuje koliko je pojeftinjenje, znači taj CD je 1099 dinara.

  2. Kiwi mi nekako najvise privlaci paznju hahaha ♥ LJUUUBAVV, ne mogu docekati taj 12 maj!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.