Niall Horan: Raskid sa Hailee je inspirisao moj novi album!

Niall Horan nije uopšte otvoren kada je privatan život u pitanju i nikada ne priča o ljubavi, ali kroz muziku se i najzatvoreniji ljudi otvore – on je inspiraciju za nove pesme pronašao u brodolomu romanse sa Hailee Steinfeld, i to je i priznao za Billboard.

“Prošao sam kroz raskid i to mi je pomoglo da napišem balade, ali i neke srećne pesme, odnosno tužne pesme koje “zvuče” srećno. Imam mnogo stvari u glavi jer sam nedavno i sam prošao kroz raskid i to mnogo pomaže u stvaranju pesama” priznaje Niall.

Niall otkriva da je album uprkos raskidu zapravo vrlo veseo poput singla “Nice To Meet Ya”! “Album je jako zabavan, ima baš tužnih momenata ali je uglavnom interesantan. Ima lepih melodija, gitare, mislim da će moji fanovi uživati” zaključuje on. Jedva čekamo da vidimo šta je Niall spremio!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sitnica: Niall Horan prodao sebe Directionerki za 100.000 evra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.