Niall Horan potvrdio: Ništa od okupljanja One Directiona u 2018. godini!

Kraj svake godine budi nadu Directionerima da će se u narednoj njihov bend ponovo okupiti ali Niall Horan je raspršio te snove otkrivajući kakvi su njegovi planovi za 2018. godinu.

“Ja naredne godine idem na turneju, da promovišem ovaj album. Plan je da u toku naredne godine ujedno i pišem nove pesme” kaže on, nadajući se da će spremiti i drugi album pre nego što dođe vreme za novo okupljanje benda. Niall kaže i da sanja saradnju sa Juliom Michaels koja je radila na mnogim pesmama njegove drugarice Selene Gomez. “Ona jedna od najboljih tekstopisaca na planeti, jedva čekam da sednem sa njom!” ističe on.

Niall kaže da sad ide kući sa ciljem da ne radi ništa. “Verovatno ću spavati par nedelja. Preumoran sam. Greh je ne biti kući za Božić. Rekao sam roditeljima da dođu u London za praznike ove godine ali su mi rekli, ‘E ne može!'” kaže on što znači samo jednu stvar – pravac Mulingar, Irska!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kao kriminalac: Zayn Malik preskakao ogradu da bi upao na MTV VMA zabavu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.