Uvek iskreni Niall Horan: Idem kući da jedem kao blesav!

1132467-46139I37715

Neki ljudi žele slavu, bogatstvo, da pronađu idealnog životnog saputnika… Međutim, Niall Horan samo želi da ode kući i posveti se hrani!

Kad su ga novinari upitali šta će raditi tokom 1D pauze, Niall je za E! Online objasnio: “Radujemo se tome što ćemo ići kući. Ja lično kući nisam bio već neko vreme i to će biti sjajna prilika da vidim svoju familiju i jedem kao blesav! Kući imamo i jednu tradiciju koja se zove ’12 pabova za Božić’. Ideja je da imate po pet minuta da popijete čašu pića od pola litre!” Liamu i Louisu se se ta tradicija jako svidela a Harry je prethodno samo izjavio da hoće dobro da se odmori. Hoće li se Niall ugojiti za vreme pauze? Teško je u to poverovati! Ovog momka odavno bije glas da jede kao mećava a da i pored toga nije u stanju da dobije koji kilogram viška!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko pobeđuje? Niall i Jus se kladili čiji će album biti uspešniji!

One thought on “Uvek iskreni Niall Horan: Idem kući da jedem kao blesav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.