Još jedan vredan uspeh: Martinina mama odgovorila našoj Tinisti!

Disney Channel star Martina Stoessel is in Paris

Tinisti su za kratko vreme postali jedan od najvećih i najaktivnijih fandoma u našem regionu pa ne čudi što dosta često pišemo o njihovim uspesima, kao što su sad ponovo došli do pažnje Mariane Stoessel, Tinine mame!

Screenshot_2015-12-07-18-06-48

Screenshot_2015-12-07-18-06-59

Naša stara čitateljka Tinita Tini koja je i lično upoznala Martinu, Jorgea i druge zvezde Violette nam je poslala slike koje vidite uz poruku: “OMG OMG OMG OMG OMG ???? Tako sam srecna !! U ponedeljak od 19.40h sam pisala Mariani “MIRA POR FAVOR” I ONA MI JE POSLALA SRCEE. KAD SAM POSLALA SLIKU I REKLA “SERBIA ESPERA TINI ??❤”. Jako smo srećni što ste ovoliko angažovani i što verujete da dolazi vreme kad će se slika o našem regionu promeniti i kad će velike zvezde početi da nam dolaze!

Screenshot_2015-12-07-20-26-12

Screenshot_2015-12-07-20-28-39 (1)

Što se tiče Martine, odavno smo obećali da ćemo o mogućnosti njenog koncerta na vreme pričati s organizatorom a taj trenutak izgleda nije daleko s obzirom da je Martina najavila objavljivanje svog prvog albuma već u martu naredne godine!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  KaranTINI: Kako Martina Stoessel živi u izolaciji?

3 thoughts on “Još jedan vredan uspeh: Martinina mama odgovorila našoj Tinisti!

  1. Sigurno ce doci.A ja sigurno idem na koncert!!! Steta sto nemam twitter,pridruzila bih se akciji1! Love you Tini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.