Niall Horan: Harry i ja imamo isti ukus, stalno razmenjujemo pesme!

Directioneri ove godine ipak imaju razloga za radost, jer njihovi momci zapravo organizuju projekat kojim će obeležiti desetu godišnjicu benda. Sve ovo govori da će projekat biti jako veliki i da će vas obradovati, a momci se u intervjuima nikako ne odriču razgovora jedan o drugome, pa se sve češće pominju – ovog puta Niall je pomenuo Harryja u intervjuu, prisećajući se dana iz benda kad su provodili mnogo vremena zajedno!

Iako intervjui više ne mogu da se održavaju u formi na kakvu smo navikli u zabavnim emisijama, mnogi šoui se ipak održavaju, bar u onlajn formi. Tako je Niall bio gost voditelja Zanea Lowea preko video četa, a Niall je naročito aktivan i za javnošću i sa fandomom jer se bavi promocijom novog albuma “Heartbreak Weather”.

Niall je ovom prilikom otkrio koje pesme bi preporučio ljudima i šta inače sluša, a pošto je preporučio sličnu muziku kao Harry Styles, voditelj je upitao da li su se njih dvojica i u bendu slagali oko muzičkog ukusa i preko toga se povezali! “Kroz Harryjevu muziku se jasno i vidi da voli staru muziku, naročito stari rok. Jeste li se vas dvojica u bendu zgotivili preko muzike?” upitao je Zane, a Niall je potvrdno odgovorio! “Obojica volimo sedamdesete i rok, ja volim mnogo The Eagles, a voli ih i on. Umeli smo često jedan drugom da šaljemo razne pesme, razmenjujemo omiljene albume, pitamo jedan drugog jesmo li čuli ovo, znaš li ono” otkriva Niall.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Harry Styles: Prvi album nam je najbolji, posle je sve gore od goreg!

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.