Justin Bieber nakon Hailey ponovo blizak sa Kourtney?

12627975_903713126415667_2010689963_n

Justin Bieber kao da je potpuno otkačio Hailey Baldwin nakon njihovog odmora na Karibima pa američki mediji prenose da je on zamenu ponovo našao u obliku Kourtney Kardashian koja ima troje dece ali ne i dečka ili muža!

Iako je Kourtney 15 godina starija od njega, Biebs navodno obožava njeno društvo. “Oni još uvek ne pokušavaju da se smuvaju ali redovno se čuju i šalju poruke jedno drugom”, tvrdi jedan izvor koji želi da ostane anoniman u razgovoru za HollywoodLife.com. “Njih dvoje su u dobrim odnosima. Odličnoi se razumeju i imaju sličan smisao za humor što ih je i ranije ujedinjavalo.” Iako nam deluje neverovatno da njih dvoje ikada budu par, ljudi bliski njima tvrde da je to moguće. “Nemojte isključivati to da će oni jednog dana biti zajedno. Ipak, za sad su samo prijatelji.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bolesno: Biebsa optužuju da je vređao Princea na dan njegove smrti!

One thought on “Justin Bieber nakon Hailey ponovo blizak sa Kourtney?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.