Nestvarno: Marcus i Martinus izvukli priznanje od fudbalera da prelazi u Mančester junajted, završili u sportskim vestima!

Marcus i Martinus su već poznati širom sveta po fanatičnom obožavanju fudbala, a tome danas pišu i sportski portali jer su njih dvojica uspeli da izvuku priznanje od brazilskog fudbalera Freda da on prelazi u Mančester junajted!

Ovih dana kruže glasine da Fred pregovara da iz Šahtjora iz Donjecka pređe u slavni klub, ali to za sad niko nije zvanično potvrdio… sve dok se nisu umešali Mac i Tinus! Naime, oni su Fredu komentarisali jednu sliku rečima, “Fred is Red” (Fred je crveni, što je boja Mančester junajteda) a on je to primetio i lajkovao! To je prilično iznenađenje jer fudbaleri obično ćute u ovakvim situacijama, sem ako postaje izvesno da će se transfer zaista desiti!

Kako mediji navode i Marcus i Martinus najviše podržavaju Mančester junajted, a mogli smo to da osetimo i prethodnih nedelja pošto pomno prate šta radi reprezentativac Srbije Nemanja Matić, koji igra za ovaj klub.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus ponovo u Švedskoj, pogledajte ceo nastup!

3 thoughts on “Nestvarno: Marcus i Martinus izvukli priznanje od fudbalera da prelazi u Mančester junajted, završili u sportskim vestima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.