Presrećni: Marcus i Martinus intervjuisali Nemanju Matića (video)

Naši MMeri žive svoje snove i mogu da budu srećniji nego ikad zbog svega što se dešava ovih dana! Slično je prošao i utorak, jer su momci došli da gledaju utakmicu Mančester junajteda i podrže našeg fudbalera Nemanju Matića, a kasnije su mu se pridružiil i tokom intervjua!

Pre razgovora sa novinarom, Nemanja ih je srdačno pozdravio, a sudeći po njihovim osmesima, jasno je koliko su MM bili srećni zbog svega! Nemanja je pričao malo o utakmici i zadovoljan je pobedom, a onda je došlo red za pitanje momaka! “Mi igramo dobrotvorni meč u sredu, imaš li neki savet za nas?”, a on mi je duhovito odgovorio, “Samo šutirajte i dajte gol!”

Sve je postalo još interesantnije kad je Nemanja poečo da priča o njima rečima, “Ovi momci su veoma slavni u mojoj zemlji. Oni su neverovatni. Mnogo ljudi mi piše na Instagramu ‘Dovedi ih u Srbiju’, jer bili ste tamo jednom ili dva puta?” upitao se Nemanja, a oni mu spremno odgovaraju, “Da, dva puta”. “Tamo je baš lepo”, kažu momci i dodaju, “Zvaćemo i tebe sledeći put!” Naši MMeri moraju biti presrećni!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Presrećni: Marcus i Martinus intervjuisali Nemanju Matića (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.