Nestvarno: Karte za koncert Taylor Swift su sad već neverovatno jeftine i biće još niže!

Na svakih par dana dolaze nam različite informacije kad je reč o turneji Taylor Swift. Sa jedne strane tu su priče da padaju rekordi po broju prodatih karata a sa druge da se one sad prodaju cenama koje bi se čak i našem regionu smatrale niskim!

Naime, kako prenosi Digital Music News iako turneja počinje za manje od nedelju dana, Taylor još nije rasprodala nijedan jedini koncert u Americi! Sve to uzrokuje paniku pa cene karata stalno padaju! Recimo, karte za koncert u Majamiju se sad mogu pronaći po ceni od samo 25 dolara (oko 21 evro!) iako su originalno koštale četiri puta više!

Paniči i tim Taylor Swift koji će uskoro početi da deli karte po kućama jer stalno snižavaju njihovu cenu kako se ne bi desilo da Tay nastupa pred polupraznim stadionima. Ova idiotska taktika da se karte prodaju po neverovatnim cenama već se nedavno obila o glavu Jay Zju i to toliko da su se one na kraju prodavale za samo pet evra dok je pojedince koncerte morao i da otkaže. Nadamo se i da će Tay dati šut kartu pohlepnim ljudima koji joj ruše reputaciju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Proročica: Taylor Swift je pre 10 godina tačno predvidela svoju budućnost! (video)

5 thoughts on “Nestvarno: Karte za koncert Taylor Swift su sad već neverovatno jeftine i biće još niže!

  1. Ovo će defintivno naučiti njen tim pameti.
    Mislim karte po 120 evra (nisam sigurna da li je ta cijena, možda VIP, ali znam da je suluda), to nije jeftino čak ni u Americi. Ipak postoji gladan narod, a Amerika je ogromna zemlja.
    Bar ima jedna dobra stvar, a to je da ovo njenom timu neće opet pasti na pamet.

  2. Da li to znaci da postoji mogucnost da taylor dodje kod nas ili su svi koncerti vec zakazani?

  3. Pa karte su sad stvarno jakooo jeftine što je super za Swiftie koji još nisu kupili karte a željni su za koncertom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.