Priznaju da su pogrešili: Drastično oborene cene karata za koncerte Taylor Swift!

Iako su nas iz tima Taylor Swift i kompanije Ticket Master uveravali da je mnogo dobra ideja to što su karte za novu turneju Taylor Swift tri puta skuplje nego na prošloj jer očekuju da će se svakako prodati, taj plan očigledno ne funkcioniše kako treba!

Naime, dovoljno je zaviriti na sajt Ticketmastera i lako ćete zaključiti da se sad karte mogu naći za ispod 50 dolara što je već mnogo razumnija cena. Takođa, karata ima koliko god hoćete na svakom koncertu tako da je za Swiftieje ovo sad mnogo bolji trenutak za njihovu nabavku. Kako navodi Digital Music News, cene variraju od grada do grada ali su u konstantnom padu.

Kako se navodi, čak i ona najbolja mesta od 1000 dolara niko ne kupuje pa je za očekivati da i njima počne da pada cena. Iako nema sumnje da će Taylor zaraditi više novca sa skupljim kartama, navodi se i da sve ovo ostavlja loš utisak jer gledano sa strane, ispada da njena popularnost opada i da će se stadioni jedva ispuniti u poslednjem momentu, ako se uopšte ispune. Videćemo koliko pad cena može da spase situaciju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Na bini posle deset meseci: Taylor Swift nastupila na Jingle Ballu, pridružio joj se i Ed Sheeran!

6 thoughts on “Priznaju da su pogrešili: Drastično oborene cene karata za koncerte Taylor Swift!

  1. Dobro se setili 😂 ( no hate ) Mislim da niko nebi dao toliko novca ni za jednu zvezdu, iako je ceo Reputation fantastican .

  2. Dobro je. Stvarno nisu bile normalne cene. Ja toliko volim Tay a nisam bila sigurna da bih otisla na koncert (kada bi dosla na Balkan), a sa normalnim cenama sigurno bih!

  3. Mislim da je ovo bila otpocetka greska tima.
    Ovako Tay ima sansu ispuniti stadione sa nizim cijenama, ni sirom svijeta nisu ljudi nesto bogati, tako da je ovo otpocetka ludost.
    Nadam se da uce na greskama, jer sramota da je da se ovako nesto ponovi sa bilo kojom zvijezdom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.