Nešto se kuva: Selena Gomez dobija kulinarsku emisiju!

Selena Gomez važi za jednu od svestranijih poznatih ličnosti. Ona se kroz svoju karijeru bavila glumom, pevanjem, modnim dizajnom, pa i produciranjem, a na svom Instagram profilu redovno daje fanovima preporuke za različite stvari koje mogu da rade, gledaju ili slušaju. Uskoro ćemo je videti i u potpuno novoj ulozi, ovoga puta kao TV kuvaricu!

Selenin kulinarski šou, koji će se kroz 10 epizoda emitovati na HBO Max, prikazivaće Selenu dok kuva kod kuće u društvu jednog poznatog kuvara. Oni će u svakoj epizodi kuvati zanimljiva jela i davati savete gledaocima. Iako je otvoreno priznala da nije ekspert u kuvanju, Selena ima razlog zašto želi da napravi emisiju baš o tome. “Oduvek sam bacala akcenat na svoju ljubav prema hrani”, rekla je Gomez za The Hollywood Reporter.

“Mislim da su me stotine puta pitali u intervjuima kad bih imala drugu karijeru, šta bih radila i odgovorila sam da bi bilo zabavno biti kuvar. Definitivno nemam iskustva eskperta, ali kao i mnogi, dok sam kod kuće, primetila sam da više kuvam i eksperimentišem u kuhinji. ” HBO Max je nova streaming platforma koja će biti lansirana 27. maja, a na njemu će se naći mnogi zanimljivi sadržaji kao što je Selenina emisija, ali i serije “Friends” i “The Big Bang Theory”. Ne znamo tačan datum izlaska Selenine emisije i da li će se ona pojaviti odmah po lansiranju HBO Max-a.

Pročitajte još  Selenatori besni: Da li je Liam Payne u novoj pesmi "ukrao" melodiju od Selene Gomez?

“Izuzetno smo uzbuđeni što imamo Selenu Gomez u našem prvom talasu programiranja na HBO Max-u i gledamo njene avanture u kuhinji dok ona, kao i mnogi od nas, pokušava da poboljša svoje veštine kuvanja za vreme karantina”, rekla je Sarah Aubrey sa HBO Max-a. “Spajanje njene odlučnosti s vrhunskim kulinarskim umetnicima sigurno će zabavljati i edukovati gledaoce o nečemu kroz šta svi pokušavamo da prođemo – kako da kuvanje kod kuće načinimo uzbudljivim, zabavnim i ukusnim.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.