Karol Sevilla: Plačem zbog “Soy Lune”!

Karol Sevilla svašta je govorila o svojoj seriji “Soy Luna” prethodnih meseci, ali ništa od toga nije bilo dobro! Nakon priznanja da je jedva čekala njeno ukidanje, Karol je otkrila i da nije baš u dobrim odnosima sa velikim delom ekipe, kao i da joj ne pada na pamet da ikad više snima nove epizode. Međutim, ona sad peva drugu pesmu!

Naime, ona se ovih dana podsetila snimanja serije, pa je ponovo navukla rolere koje je nosila u “Soy Luni”, što joj je pokrenulo emocije, ali samo pozitivne. “Danas imam hrabrosti da ponovo budem lik koji mi je obeležio život! Imam mnogo emocija… Samo sam plakala i smejala se. Nisam znala šta mi je, moje srce bilo je jako uzbuđeno”, napisala je ona na svom Twitter profilu, a prenosi Tribuna. Ona se nešto kasnije oglasila i na svom Instagram profilu, gde je kroz Storyje malo više pričala o svom iskustvu na Disneyu.

“Kad sam ponovo navukla rolere, imala sam seriju raznih osećanja, plakala sam i smejala se. Počela sam da se prisećam svega kroz šta sam prošla, da se se sećam svih divnih ljudi i lika koji mi je obeležio život”, dodala je ona. Da li Karol ipak više ne smatra da je snimanje bilo mučenje i da želi da što pre ostavi taj period života iza sebe? Niko i ne zna šta su njeni trenutni planovi, jer kako sama ističe, odbijala je brojne ponude kako bi napunila baterije, a veliko pitanje je i kakva je njena dalja sudbina. Mnoge latino zvezde vremenom izgube publiku van svoje matične zemlje, pa ne znamo ni da li još razmišlja o povratku u Evropu.

Pročitajte još  Baš loša ideja: Karol Sevilla konstantno nosi odeću Martine Stoessel iz "Violette"!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Karol Sevilla: Plačem zbog “Soy Lune”!

  1. Prvo kaze da bi snimala seriju dok ne napuni 80 godina, pa jedva ceka da se ukine serija, onda nije u dobrim odnosima s glumcima i sada osjeca nekakve pozitivne emocije… neka se odluci kako se osjeca jer ovim samo pokazuje da je dvolicna.

  2. Kako glumata samo, Jezuš vidjela je da joj se fandom raspada pa sad glumi žrtvu. Fakat mi se popela na vrh živaca, bolje da se kloni Balkana jer kad joj mi dodemo ima da je nema.

  3. Vidi se da joj teško pao karantin kao i sama pauza koju je napravila zbog velikog umora. Neki će reći da je dvolična, dok ću ja reći da samo izkazuje bipolarni poremećaj – čestu promenu raspoloženja, aktivnosti i mišljenja zbog trenutnog psihičkog stanja. Treba imati razumevanja..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.