Nesporazum ili bolesno vređanje? Selenatori besni zbog trenda na Twitteru!

13385777_1097672233604375_1285218608_n

Selene Gomez danima nema u javnosti a nakon što je saopštila da ima ozbiljne probleme sa lupusom pa samo možemo da zamislimo kako su se Selenatori osećali kad su ugledali da je trend #RIPSelena (Počivaj u miru Selena) među vodećima na Twitteru!

Fandom je pokušao da ukaže da ovo zaista nije fer posle svega što se Sel Go događa pa smo među komentarima videli neke poput, “Ne možete da trendujete ovako nešto samo par dana nakon što je Selena prekinula svoju turneju zbog bolesti i onda očekivati da mi ne napravimo frku oko toga” ili “Nije smešno kad ljudi ovo trenduju. Zamislite da neko trenduje ovo o vašem idolu i da dobijete mini srčani udar kad to vidite”.

Ipak, kasnije su se pojavila objašnjenja da je ovaj trend zapravo bio posvećen pevačici po kojoj je Sel dobila ime, Seleni Quintanillai koja je tragično preminula još 1995. godine. Ono što ipak nije jasno jeste zbog čega bi neko uopšte trendovao tako nešto u sred septembra jer je Selena Quintanilla rođena 16. aprila a preminula je 31. marta. Da li mislite da je u pitanju slučajnost ili neko zaista želi da povredi Selenatore?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Katarina nam šalje svoj kviz o Seleni Gomez!

5 thoughts on “Nesporazum ili bolesno vređanje? Selenatori besni zbog trenda na Twitteru!

  1. Sta one hocu od Sel koja je tako humana, koja se brine da sve bude dobro, koja usrecava ljude…? Ja ne znam sta da kazem, nema nikakvog nastana za da tvituju o Seleni Quintanilla. ;'3

  2. Kakve gluposti.Nema da dozvoljimo da nas neki hejtere povredje!! #Foreveraselenator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.