“Neko mi je rekao da ti je rođendan”: Jusova mama poslala predivne reči Seleni!

Cn-h862WAAAHAcK

Od svih devojaka sa kojima je Jus povezivan, za njegovu mama Pattie Mallette postoji samo jedna – Selena Gomez kojoj je čestitala rođendan i to izgleda nakon što ju je Jus podsetio na to!

Pattie nikad nije krila da obožava Sel i to se nije promenilo bez obzira na silne raskide kroz koje je ona prošla sa njenim sinom. Pattie smatra da je Selena dobro društvo za Jusa, a u svojoj čestitki je napisala, “Ptičica mi je rekla da ti je rođendan Selena. Da li mi je to rekla jedna ptičica više puta ili više ptičica možda? Blagoslovena sam što te poznajem Selena i slavim dan kad si rođena! Ne dozvoli da te bilo ko povredi. Zadrži svoj mir i zadovoljstvo. Ljubav pobeđuje.”

Hoće li Sel i Jus ikad više biti zajedno? Pattie je odavno potvrdila da bi volela Selenu za snaju ali i da je to nešto u šta se ona neće mešati!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ubeđeni da mogu pobediti Ari, Jusa i Sel: BTS dolaze na Billboard Music Awards!

6 thoughts on ““Neko mi je rekao da ti je rođendan”: Jusova mama poslala predivne reči Seleni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.