Neke stvari su istinite! Harry Styles pričao o najluđim glasinama o sebi

Tokom godina o Harryju Stylesu kružile su neke krajnje sulude glasine a gostujući u šou Grahama Nortona prethodne večeri, Harry Styles zamoljen je da ih razjasni. Na opšte iznenađenje, neke od njih su se ispostavile kao istinite!

Recimo, Harry je priznao da je zaista otišao na koncert benda Fleetwood Mac unevši tamo kolač sa šargarepom a isto tako, praktično je priznao ono što se priča ovih dana a to je da mu je nuđena uloga mladog Hana Soloa u novim nastavcima “Star Wars” filmova! Izazov koji je postavljen pred Haryja bio je da dok odgovora ostane ozbiljan ali to je išlo teško kad su došle one najluđe glasine!

Harry je tako demantovao da su Liam Payne i on bili u strahu da su zaradili zaraznu bolest kad ih je popiškila koala u Australiji a isto tako, demantovao je čuvenu priču da je bio u tajnoj vezi sa tadašnjim američkim predsednikom Barackom Obamom! Uostalom, pogledajte kako je to izgledalo!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan: Novi album je skoro gotov!

One thought on “Neke stvari su istinite! Harry Styles pričao o najluđim glasinama o sebi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.