Jimin (BTS) otkriva mračnu stranu k-popa: Danima ništa nisam jeo, onesvestio sam se na probama!

U Južnoj Koreji muzička industrija ima mnogo strožija pravila nego u ostatku sveta, što podrazumeva da muzičari moraju ekstremno mnogo da rade i vode računa o sebi kako bi ispunili svoje ugovore. Jimin iz BTS-a je tako sad otkrio da je zbog toga ima ozbiljne probleme.

Kako on navodi, tokom priprema za “Blood Sweat & Tears”, Jimin je dobio narednu da jako brzo izgubi čak sedam kilograma što ga je gurnulo na drastičnu dijetu od koje se razboleo. “Drugari iz benda su me ohrabrivali da više jedem ali ja sam ostao veran dijeti što me je koštalo zdravlja. Otišao sam toliko daleko da sam se često onesvešćivao na probama”, priča on.

Momci su i danas pod velikim pritiskom i rade u neverovatnom ritmu a kako je plan za ovu godinu da se još više približe publici van Azije, nadajmo se da će voditi računa o svom zdravlju.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Naučite popularne fraze na korejskom sa BTS-om! (video)

One thought on “Jimin (BTS) otkriva mračnu stranu k-popa: Danima ništa nisam jeo, onesvestio sam se na probama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.