Ne propustite prenos: Danas Martina Stoessel i Luis Fonsi nastupaju zajedno!


Ponekad ne ide sve onako kako smo planirali, a tako je jučerašnji humanitarni koncert u Argentini odložen zbog loših vremenskih uslova!

Zahvaljujući snimcima jučerašnje probe mogli smo da vidimo Luisa kako vežba izvođenje svog hita “Depacito” na oduševljenje svih prisutnih. Martina će izvesti pesme sa svog prvog albuma kao što su “Lo Que Tu Alma Escribe” i “Don’t Cry For Me”, međutim sigurni smo da to neće biti sve!

Fanovi su bili presrećni kada su videli Tini i Luisa zajedno koji su nam putem Instagrama saopštili da će koncert biti održan danas u 19 časova po našem vremenu i svi ćemo biti u mogućnosti da pratimo nastup uživo ovde. Nadamo se da se njihova saradnja neće završiti samo na ovom koncertu, već da ćemo možda biti u prilici da čujemo i neki njihov zajednički duet u budućnosti.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Luis Fonsi

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Tinisti nam šalju novi poziv Martini da održi koncerte u našem regionu!

One thought on “Ne propustite prenos: Danas Martina Stoessel i Luis Fonsi nastupaju zajedno!

  1. Wow! Da snime duet bi bilo odlicno za Tininu karijeru. Ipak je Luis poznat zbog Despacita…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.