Prava megazvezda: Harry Styles gost u SNL-u, prvi put uživo otpevao “Sign of the Times” i “Ever Since New York”

Prošla noć bila je nešto posebno za Directionerke koje su po prvi put mogle da vide svog Harryja Stylesa uživo, samog na sceni dok peva dve pesme sa svog prvog solo albuma.

I to nije bilo bilo kakvo gostovanje, već u čuvenom šou SNL koji svake nedelje gledaju milioni širom Amerike! Harry je šou otvorio pesmom “Sign of the Times” koju smo već čuli a onda je usledio i “Ever Since New York” za koju je vladalo veliko interesovanje jer se mislilo da ona možda govori o “Haylor”, tj. vezi Harryja i Taylor Swift… Da li je to tako, procenite sami!

https://youtu.be/feyRL4lrWWk

https://youtu.be/HKNaz_UagRA

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  To je ljubav: Harry nežno poljubio Nialla! (video)

4 thoughts on “Prava megazvezda: Harry Styles gost u SNL-u, prvi put uživo otpevao “Sign of the Times” i “Ever Since New York”

  1. Pesma je prelepaa, on je savrsen!!!! Probudila sam se u 5 ujutru da bih ga gledala, ali vredelo je!!!!!!!!! 😀 😀 Ponosna sam na njega1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.