Šta kažu kritičari? Album Harryja Stylesa od danas je u prodaji, preslušajte sve pesme!

Iako su i Niall Horan i Louis Tomlinson izbacili singlove pre njega, Harry Styles je prvi od 1D momaka koji je predstavio svoj solo album koji je nazvao po sebi a koji je u prodaji od danas!

Iako će Directioneri svakako pohrliti u prodavnice, kritičari žele da znate kako je ovo zaista dobar album ali upozoravaju i da na njemu niko ne treba da očekuje nešto što će podsećati na numere sa nekog od One Direction albuma! Umesto toga, dobili smo rok koji ipak ima mnogo više nežnih nego žestokih ritmova.

Kritičari u ovom momentu izdvajaju pesme “Sign of the Times”, “Carolina”, “Ever Since New York” i “Woman” kao najbolje ali u tu grupu ne stavljaju “Sweet Creature”, pesmu koja navodno govori o njegovoj vezi sa Taylor Swift! Interesantno, ovaj album ne postoji u deluks ediciji a mi ga uskoro očekujemo u našoj prodavnici! Do tad, Harry je sve pesme postavio na svom YouTube kanalu pa ih možete poslušati ovde.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Radio 1 Teen Awards: Nominacije za Zayna, 1D, Little Mix, Ari, Jusa, Sel...

3 thoughts on “Šta kažu kritičari? Album Harryja Stylesa od danas je u prodaji, preslušajte sve pesme!

  1. Nisam sve odslušala detaljno,ali u ovom trenu mi je omiljena "Two ghosts". Baš me opušta i tekst je prelep.

  2. Sve pesme su prelepe! Omiljene su mi Two ghosts, Ever since New York i Sweet Creature. ☺☺☺???❤?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.