Naša čitateljka nam šalje svoj trejler za četvrtu sezonu “H2o Just Add Water”

184097-pycalka

Naša čitateljka koja se predstavlja kao Violetta poslala nam je trejler koji je uradila za četvrtu sezonu serije “H2o Just Add Water”. Iako se serija ne prikazuje već dosta dugo, ona je ovako zamislila da bi to izgledalo.

https://youtu.be/lMA-jYQ3cm0

“Emma se vraća. Bella u početku bude ljubomorna ali kasnije otkrije da jedna tajna povezuje nju i Emmu. “U ovoj sezoni gledamo Selenu Gomez kao Amy djevojku koja je slučajno postala mermaid i Zac iz mako mermaid se također pojavljuje”, napisala nam je ona.

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu redakcija@famoza.net a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Naša čitateljka nam šalje svoj trejler za četvrtu sezonu “H2o Just Add Water”

  1. aaa znaci pomesala je h20 i mako mermaids i dodala Sel
    ja sam mislila da ce za Emu i Klio -tj. Clarie i Phoebe da uzme neke snimke iz The Originals 🙂
    al svejedno super je

  2. VI KAPIRATE DA JE ONA UZELA NESTO IZ 1i2SEZONE A I UZELA JE NESTO IZ 4 SEZONE MAKO MERMAIDS!!!!!BEZOBRAZNA JE!!!!TO UOPSTE NIJE TAKO TO JE UZETO Z DRUGIH FILMOVA I SEZONA!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.