Samuel Nascimento poručio našem fandomu: Siguran sam da ove godine dolazim u Srbiju!

12317588_1503509719949560_717196055_n

Sjajni Samuel Nascimento koga smo zavoleli u seriji “Violetta” ovih dana učinio je divne stvari za V-lovere iz Srbije pa je nakon brojnih poruka i lajkovanja njihovih statusa i slika sad uradio najdivniju stvar – obećao je da će sve učiniti da nas poseti!

Naša čitateljka koja se predstavlja kao Tinista Selenator poslala nam je sliku na kojoj vidimo da joj je Samuel zaista odgovori na pitanje koje je glasilo: “Samuel, volim te. Srbija te voli. Da li možeš da dođeš u Srbiju? To bi nam mnogo značilo jer te volimo. Molim te odgovori, to je moj san.” I zaista, glumac se javio nešto kasnije i napisao ono najlepše: “Siguran sam da ove godine dolazim u Srbiju!”

12573668_1514401498865006_8752695619865821533_n

Silni izlivi ljubavi našeg fandoma očigledno su uticali na momka iz Brazila da ozbiljno razmisli o tome da poseti zemlju gde je očigledno vrlo voljen! Samuka inače voli da putuje i upoznaje nove krajeve sveta pa nema sumnje da mu je Srbija jako interesantna jer uopšte nije bio ni u našem regionu pa ni na Balkanu! Nadamo se da će se to zaista desiti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Samuel Nascimento

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Naši Tinisti su se videom oprostili od "Violette"!

6 thoughts on “Samuel Nascimento poručio našem fandomu: Siguran sam da ove godine dolazim u Srbiju!

  1. Koji spanski pravopis ? Hahaha,salim se,bitno je da se ljudi truuude ?? Jedva cekam da dodjeeee

  2. Aaa super ja sam tinista ali se radujem njegovom dolasku jer se on druzi sa tini a i zaista mislim da ga voli nas fandom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.