Mediji i deo fandoma napali Liama Payna: Poneo si se kao nasilnik prema Louisu! (video)

1D nastupili su tokom vikenda u Mančesteru a javnost je posebno zainteresovao snimak u kome se vidi kako Liam Payne prilično jako odguruju Louisa Tomlinsona!

Dok je Harry pevao svoje deo pesme “What Makes You Beautiful”, u pozadini smo mogli videti Liama kao odguruje Louisa pritom izgledajući prilično ozbiljno. To ga je odmah dovelo do tabloida koji ističe da on izgleda nije u stanju da kontroliše svoje ponašanje. “Nemojte nas shvatiti pogrešno, biti prebogat i supertalentovani član bojbenda mora da je veoma teško”, piše časopis Heat World. “Međutim, zar on nije u stanju da kontroliše svoje ponašanje tokom tih par sati nastupa?” Directionerka Maisie Adam koja je bila na nastupu takođe smatra da je Louis pravio probleme. “On je stalno odlazio sa scene tokom nastupa. Ostala trojica su delovala zbunjeno sve vreme. Louis je zaboravio reči jedne od pesama a Liam i Niall su se pitali šta je s njim.”

Ovu priču primetio je i Liam koji ju je i prokomentarisao na svom Tviteru rečima: “O moj bože, to je baš užasno, kako li mi je samo palo na pamet da se našalim sa svojim prijateljem na sceni. Ovo je najsmešnija priča na svetu, osoba koja je uradila taj tekst očigledno ne zna šta je prijateljsko gurkanje.” Iako deo fandoma i dalje smatra da je Liam preterao, većina ga ipak podržava! Kako vama izgleda ovaj snimak?

Pročitajte još  Otkriven razlog zašto su Cheryl i Liam Payne definitivno raskinuli!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Mediji i deo fandoma napali Liama Payna: Poneo si se kao nasilnik prema Louisu! (video)

  1. Boze, kao i svaki put na sceni, guraju jedni druge, ocigledno da je Liamu dojadilo u tom trenutku i odgurnuo ga je. Vidi se sve vremen da se sale.

  2. Boze hahahaha pa drugarica je meni jednom slomila prst hahaha a njima ovo nasilno pa oni su se samo salili :)❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.