Želi da bude spreman: Liam ne prestaje da ispituje Louisa o očinstvu!

Believe In Magic Cinderella Ball - Red Carpet Arrivals

Glasine da Cheryl i Liam Payne čekaju prvu bebu ne prestaje a i kako bi kad niko od njih dvoje ne želi da ih porekne. Ulje na vatru svakako dodaju magazini koji tvrde da se Liam uveliko sprema da postane otac pa da o tome razgovara sa Louisom Tomlinsonom koji je već prošao kroz sve to.

“Louis je bio veoma iskren sa Liamom i rekao mu je kakva će to biti velika promena u njegovom životu. Rekao mu je da se ovde ne radi samo o maženju i igranju i taj razgovor baš je delovao otrežnjujuće na Liama ali isto tako je shvatio koliko je Louis srećan što ima dete”, piše magazin Closer.

“Liam zaista želi porodicu i uveren je da će panika koju oseća nestati ali trenutno je preplavljen emocijama što će postati otac.” Ako Liam zaista postane otac, svakako će mu biti lakše nego Louisu koji ne živi sa majkom svog deteta a koja to nikako ne može da mu oprosti!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uvek iskreni Niall Horan: Idem kući da jedem kao blesav!

2 thoughts on “Želi da bude spreman: Liam ne prestaje da ispituje Louisa o očinstvu!

  1. Omg upravo sam dosla iz skole i vidim sad na Igu kao Cheryl potvrdila da ne trudna ???? ali mislim da je fake ????

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.