Cheryl ignoriše tračeve o raskidu sa Liamom: To uopšte nije bitno!Iako je ovih dana jedna od glavnih tema raskid Cheryl i Liama Paynea koji se možda dešava, Cheryl odbija da priča o tome!

Cheryl je posetila svoj rodni Njukasl nasmejana na otvaranju centra za mlade The Prince’s Trust Cheryl’s Trust Centre na kom je dugo radila, što pokazuju i njene reči kada je u međuvremenu upitana da li je frustrira činjenica da se sa ovim događajem poklopio trač o problemima sa Liamom Payneom. „Da li me frustrira? Ne, uopšte mi to nije bitno. U potpunosti sam fokusirana na ovo, radila sam godinama da dođem do ovoga i to će ostati najvažniji deo mene“ ističe Cheryl, mudro odbacivši važnost druge priče oko koje je upitana.

„Previše mladih ljudi odrasta sa verovanjem da neće napraviti ništa od sebe. Želim da učinim da shvate koliki potencijal imaju i vratim ih na pravi put“ napisala je Cheryl na Instagramu o svom projektu, a na fotografiji kojom Cheryl poručuje „Youth can do it!“ Liam je pokazao kako je ponosan na svoju devojku – „Nikad nisam shvatio kako imaš vremena za sve ovo, stavila si svoje srce u ovo i godinama radila, voleo bih da jednog dana i ja uradim tako nešto“ napisao je Liam.

Youth can do it! 🙌🏼 #Cherylstrust 🌹#Princestrust #Newcastle

Објава коју дели Cheryl (@cherylofficial) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cheryl

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Cheryl i Liam Payne na tajnom odmoru, objavili slične fotke na Instagramu!

One thought on “Cheryl ignoriše tračeve o raskidu sa Liamom: To uopšte nije bitno!

  1. Je li moguće da je taj raskid bio samo trač? Jer po Liamu i ne vidim baš da raskidaju, ali Cherly mi je malo sumnjiva. Ovo je jako čudno. Šta se dešava?🤔

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.