Martina Stoessel: Znam šta moji Tinisti očekuje od mene!

Martina Stoessel: Znam šta moji Tinisti očekuje od mene!

Martina Stoessel večeras će besplatno pevati za svoje Tiniste na festival u Mar Del Plati, a razgovarajući za magazin Clarin, ona je pričala i o svom fandomu koji je uz nju još dana “Violette”. kak oTini ističe, ona je prilično sigurna da zna šta svi koji je vole očekuju od nje, i na šta treba da se fokusira.

“Mislim da je za njih glavna moja muzika”, kaže ona. “Kroz muziku se povezujem sa ljudima. Ima onih koji su jako mladi, onih koji imaju svoje partnere, koji već rade. Stvaram jako vezu sa njima, mislim da je tu muzika glavna i da tako komuniciram sa njima. Mislim i da kad uradim intervju, oni malo više saznaju kako razmišljam i shvate da li mogu da se identifikuju sa mnom ili ne.”

Ona kaže da joj je taj odnos ono što je sad glavno. “Jednog dana biću trudna. Jednog dana uzeću slobodno, ali danas kad imam 21 godinu, o tome ne razmišljam! Naprotiv, mislim da se moram skoncentrisati da radim što više. Sad sam u pravom dobu za to, ne stajem i uživam u tome”, zaključuje Tini.

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Prelepe scene: Mechi, Cande, Facu i Ruggero posetili Tini! (video)

7 thoughts on “Martina Stoessel: Znam šta moji Tinisti očekuje od mene!

  1. A kad će više objaviti datume europske turneje?? U Latino Americi već ih ima dosta, a drugi mjesec snima novi album. To znači da nema datuma turneje u skoro vrijeme??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.