Spas: Reagovao Marcus i Martinus tim, traže od Instagrama da vrate fan stranice!

Već smo više puta pisali u koliko teškoj situaciji se nalaze MMeri na Instagramu, jer su i prethodnih dana nestale na stotine njihovih fan stranica na ovoj društvenoj mreži, i to zbog lažnih prijava. Iako su nestajale i stranice posvećene drugim zvezda, sve što se dešava sa MM je toliko loše da je njihov tim jednostavno morao da reaguje!

Veliki problem sa Instagramom je u tome što je kompanija vrlo zatvorena za javnost, pa kad god vam je potrebna pomoć, do nje je jako teško doći. Upravo zato, MMeri moraju da se uzdaju u podršku svojih idola, odnosno njihovog tima. I Famoza je juče kontaktirala vodeće ljude MM tima sa objašnjenjem koliko je situacija teška, a već danas smo dobili i reakciju koja će malo umiriti fandom!

MM tim je tako na svom profilu ostavio poruku u kojoj se kaže, “Jako nam je žao zbog izbrisanih fan stranica. Ne znamo zašto se ovo dešava, ali pričamo direktno sa Instagramom i čekamo, nadajući se objašnjenju. Radimo sve što možemo kako bismo pomogli da se stranice vrate, ali nažalost, nemamo nikakvu kontrolu nad svim ovim. Nedostaju nam vaši nalozi i znamo da ste mnogo truda uložili u njih! Radimo sve što možemo, i stvarno se nadamo da će vam se profili brzo vratiti.”

View this post on Instagram

🙏🏼❤️

A post shared by Team M&M (@marcusmartinus_team) on

Ako treba dodatno da pojasnimo – ni MM tim ne može ništa drugo da radi osim da pritiska Instagram i čeka da se oni smiluju i ponude neko objašnjenje za ovo što se dešava, odnosno vrate izgubljene profile! Zato, nemojte gubiti nadu! Ako vam se profili vrate, mi još jednom apelujemo da uključite dvostruku verifikaciju i da ih povežete sa pravim e-mail adresama kojima imate pristup. MMere svakako savetujemo da se jave u komentaru ove objave iznad, i navedu link profila koji im je obrisan! Dodali bismo i da se brisanje profila dešava i drugih fandomima, ali iz nekog razloga, daleko je najizraženije kad su u pitanju MMeri.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

7 thoughts on “Spas: Reagovao Marcus i Martinus tim, traže od Instagrama da vrate fan stranice!

  1. super za njih. Mene su oni iskreno razočarali (Marcus and Martinus) jer sam gledala prijateljicu kako se veseli tome dva mjeseca i terebali su se nači nakon koncerta(oni i ona) i nisu došli.

    1. Nije do toga jer su se masovna brisanja dešavala i pre nego što je to aktivirano. Uostalom, obaveštenja su uvek da je neko prijavio profil, navodno zbog lažnog predstavljanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.