Marcus i Martinus se okušali u kpop vodama!

Pre dve nedelje Marcus i Martinus su pobedili u takmičenju „Masked Singer Sverige”, a nakon nekoliko večeri bili su spremni da se oslobode u veličanstvenim koncertu na bini u Landsåshallenu. Doduše, momci su pre toga na festivalu obradili kpop pesmu Taemina, “Want”, za koju su mnogi mislili da je njihova, do sada neobjavljena numera.

Sam nastup nakon dve godine je bio i suviše uzbudljiv za momke, što su i sami potvrdili:  “Prošle su dve godine kada nam nije bilo dozvoljeno da nastupamo na bini pred mnogo ljudi, tako da smo neverovatno spremni i veoma srećni” rekao je Martinus. Takođe, momci su proveli neko vreme u studiju, a pored najnovijeg singla „When All The Lights Go Out “, publika će čuti i neke od novih pesama koje još nisu objavljene. Tako su pre nekoliko dana izveli pesmu “Want” – ovo je zapravo obrada kpop pesme Taemina.

Naravno, publika od momaka može da očekuje samo dobru atmosferu, a tako je i bilo: “Znamo da u Harstadu uvek postoji pritisak, pa kada izađemo tamo, uvek bude odlično”, zaključio je Marcus.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Marcus i Martinus za Famozu: Singl smo, nova muzika uskoro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.