Marcus i Martinus pustili delić iz novog singla!

Uzbuđenje raste, jer izlazak novog singla Marcusa i Martinusa udaljen je samo nedelju dana! Za momke će nova numera imati možda i presudnu ulogu u karijeru, a čini se da su oni toga svesni. Nestrpljivi fandom želi da zna što više, a momci im na svom Instagram profilu otkrivaju deo po deo slagalice!

Ohrabrujuće je što se za numeru sem Famoze interesuje i još poneki vannorveški medij, uključujući nemački Bravo koji je objavio kratku najavu. Nažalost, momci su bili u dubokoj ilegali toliki dugo da izgleda kao da su ih mnogi zaboravili, pa će oni morati da krče sebi put i do srca fanova i do ostalih medija.

View this post on Instagram

9 DAYS LEFT. We’re getting closer👀 #loveyouless

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

Dobar je početak je to što momci objave nešto novo svakog dana. Prvo je to bila promotivna slika, posle toga kratak video (bez zvuka), a onda i video sa zvukom. Naravno, momke ovde ne možemo čuti kako pevaju, ali ritam numere otkriva da je ona verovatno srednjeg tempa, dakle sličnija “Pocket Dial” nego moćnim ritmovima “Make You Believe In Love”. Isto tako, pretpostavljamo da su kadrovi koje možemo videti iz spota, a izgleda da su ga momci snimi daleko od javnosti, poštujući društvenu distancu!

Pročitajte još  Marcus i Martinus: Naša najveća želje za 2020. godinu su MMeri!

Mnogi se i dalje pitaju šta sledi nakon što spot izađe, a jedini logičan odgovor je – novi spot! Marcus i Martinus nisu se izjašnjavali oko toga kad planiraju da izbace album, ali mnogi prognoziraju da se to neće desiti pre nego što se korona kriza približi kraju. Informacije na tu temu menjaju se svakodnevno, ali kako se čini, šokantna prognoza jednog američkog profesora sad deluje najbliža istini. U nekom paralelnom univerzumu, u kome nema korone, sad bismo uveliko pričali o dolasku Marcusa i Martinusa, a uz malo sreće, uspeli bismo da dogovorimo i nešto zaista posebno. Ovako, moramo biti srećni ako nam oni dođu i naredne godine u ovo vreme!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Gde smo sad: Koje mlade zvezde bi nam mogle doći ove godine, ili zakazati koncert za narednu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.