Odmor završen: Marcus i Martinus ne izlaze iz studija dok album ne bude gotov!

Dok se praznici makar u Srbiji rastegnu (jer je Božić tek 7. januara, a onda još sledi julijanska Nova godina 14. decembra), Marcus i Martinus ne gube vreme već uveliko rade u nameri da završe svoj već četvrti studijski album. Da su zaista vredni, pokazuju nam nove fotke koje su objavili na svom Instagram profilu!

Momke na dve nove slike možemo videti u studiju, a ako je suditi po slici, oni će osim pevanja na nekim numerava svirati i gitaru, a isto tako su uključeni u sam proces produkcije! Ovo možda i ne čudi kad od ranije znamo da su Marcus i Martinus izjavili da će se mnogo više angažovati kad je reč o pisanju muzike nego što je to bio slučaj u prošlosti!

Koliko su ozbiljni u želji da album završe što pre, najbolje nam govore reči, “Studio, po čitav dan”. Ono što znamo jeste da su momci još prethodnog leta snimali neke pesme i spotove u Americi, tako da nema sumnje da je najveći deo materijala već spreman! Izlazak albuma je naravno preduslov da oni uopšte razmišljaju o novoj turneji, koja bi mogla da se desi na proleće ili jesen. Nama samo ostaje da se pouzdamo u njihovo obećanje da će nam se vratiti!

View this post on Instagram

Studio all day long🔥🙌🏼

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Marcus i Martinus zvanično potvrdili: Jedva čekamo da vas upoznamo!

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

5 thoughts on “Odmor završen: Marcus i Martinus ne izlaze iz studija dok album ne bude gotov!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.