Majka Tini Stoessel optužena za krađu velike sume novca od starije slepe žene!

Mariana Lucía Muzlera, majka pevačice Tini Stoessel, optužena je za krađu i prevaru od strane Maríe Cristine Chaves, supruge njenog oca, jer je navodno ukrala veliku količinu novca. Naime, Mariana je 19.maja 2021. povukla sumu od 95.000 američkih dolara sa računa koji je njen otac Guillermo Muzlera podelio sa svojom suprugom Maríom, koja je inače slepa.

Prema rečima podnosioca pritužbe, to je bila bračna ušteđevina i proizvod prodaje zajedničkog stana. Prema krivičnoj prijavi, Tinina majka nije imala ovlašćenje da podiže sredstva sa računa svog oca, što je priznala i sama banka. Nadležni finansijskog subjekta su naveli da je vaučer koji je navodno potpisao vlasnik tog računa (Guillermo Muzlera) dostavljen dan nakon podizanja sredstava.

U četvrtak, Diario Popular je telefonom komunicirao sa Agustínom Rodríguezom, Marianinim advokatom, koji je rekao da nije upoznat sa tim i zamolio da se direktno razgovara sa njegovim klijentom. Advokat žrtve Hernán Kelmansky potvrdio je da je obavio zvanično posredovanje u oktobru prošle godine sa Marianinim advokatom, koji je – kao što je gore citirano – negirao da poznaje temu .

Istog dana, Diario Popular komunicirao je sa Marianom, koja je u to vreme bila u Majamiju. Ona je rekla da nije upoznata sa pritužbom, da nije podizala bankovni račun sa računa svog oca i da nije identifikovana kao odgovorna. Međutim, odmah nakon što je o tome obaveštena, naglo je prestala da odgovara na takve poruke i uopšte govori o tome.

Pročitajte još  Famoza music chart #174 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.