Khaby Lame svrgnuo Charli D’Amelio sa prvog mesta i postao najpraćenija zvezda na TikToku!

Khaby Lame je postao zvanični kralj TikToka, svrgnuvši Charli D’Amelio sa prestola. Khaby, rođen u Senegalu, a koji inače živi u Italiji, polako ali sigurno ima sve veći broj pratilaca i sada je konačno na prvom mestu. On trenutno ima 142,2 miliona pratilaca, dok Charli ima 142,1.

Charli je započela svoju karijeru na ovoj platformi 2019. godine i ubrzo je postala najpraćeniji kreator sadržaja, dostigavši 100 miliona pratilaca 2020. godine. Međutim, Khaby Lame, koji deli klipove bez dijaloga, sada je konačno nadmašio svoj neverovatan broj pratilaca, što je prilično impresivan podvig za nekoga ko jedva priča u svojim klipovima.

Prema analitičkom sajtu Social Blade, Khaby Lame je u poslednjih mesec dana dobio 3 miliona pratilaca, dok je Charli dobila milion. Govoreći o tome zašto se fanovi povezuju sa njegovim video snimcima, Khaby je za New York Times rekao da su njegove reakcije i izrazi „globalni jezik“. Rekao je: „Moje lice i moji izrazi su ono što zasmejava ljude.”

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Dixie i Charli D'Amelio: Imamo strah od novinara!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.