Luna nam predstavlja svoju priču “Black Marauder”!

3


Zdravo svima, zovem se Luna i ovo mi je prvi put da šaljem nešto na Famozu. Čitam dugo Famozu i primjetila sam kako dosta ljudi predstavljaju svoje blogove, crteže, kvizove, fan stranice, intervjue i priče pomoću Famoze. Zato sam i ja odlučila poslati svoju priču, “Black Marauder”.

Opis priče: Alana Smit je još jedna u moru vještica/čarobnjaka koji se spremaju na putovanje svog života, školovanje u najpoznatijoj školi magije i čarobnjaštva, Hogvortsu. Školovanje joj ne pada nimalo lako, pogotovo kako se stalno takmiči sa zgodnim, ali arogatnim Sirijusom Blekom i njegovim nimalo tako zabavnim prijateljima, Banditima. Međutim kako svako prekrši svoje obećanje, tako i Alana. Alana odluči da umjesto beznadežnog takmičenja sa Banditima, da im se pridruži u svojoj drugoj godini. Tako počinje avantura njenog života, ali i toplo prijateljstvo koje se teško prekida. Prijateljstvo koje traje sve do jednog kobnog, mračnog trenutka….

Link priče: Black Marauder

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu redakcija@famoza.net a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.