Lodo Comello peva na Sanremu, ako pobedi predstavlja Italiju na Evroviziji!

Lodovica Comello biće jedna od najvećih zvezda čuvenog italijanskog festivala Sanremo a što je još važnije, ako pobedi na njemu gledaćemo je na Evroviziji naredne godine!

To ipak neće biti nimalo lako jer na festivalu učestvuju čak 22 učesnika a čitav događaj traje četiri dana, od 7. do 11. februara. Svi učesnici su već najavili svoje pesme a Lodo će pevati “Il cielo non mi basta”, odnosno, “Nebo nije dovoljno”.

Za Lodo je olakšavajuća okolnost što će sigurno imati ogromnu pomoć V-lovera koji mogu da šalju svoje glasove ali osim njih računa se i mišljenje stručnog žirija tako da zaista neće biti lako pobediti i plasirati se na takmičenje koje se 2017. godine održava u Ukrajini. Ipak, držimo joj palčeve! Hvala Đorđu Veskoviću koji nam je javio ovu vest!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lodovica Comello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Biće ga i u našim bioskopima: Martina Stoessel najavila "Violetta" film!

10 thoughts on “Lodo Comello peva na Sanremu, ako pobedi predstavlja Italiju na Evroviziji!

    1. Ili preko interneta ili preko Rai Uno. Rai Uno je koliko znamo dostupan na kablvoskoj, recimo na SBB-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.