Kraj brigama fanova: Lisa (BLACKPINK) snima spot ove nedelje, njen solo izlazi ovog leta!

Lalisa Manoban, možda i najpoznatija članica BLACKPINK na globalnom nivou, je devojka koja svojom jednom fotkom na društvenim mrežama zapali javnost, tako da se od njenog solo projekta očekuje mnogo! I sam projekat se očekuje mesecima, nakon što je njena koleginica Rosé dobila dve pesme, a zatim su krenule kontroverze, ali konačno možemo da potvrdimo da Lisa vrlo uskoro dobija solo!

Naime, YG Entertainment je potvrdio da Lisa dobija solo u toku ovog leta, što znači da nije ostalo mnogo vremena za odlaganje, a da sve bude još bolje, ona snima i spot već ove nedelje!

Sve ovo je mnogo olakšalo fanovima koji su neko vreme čitali navode da Lisa napušta grupu dok njene koleginice Jennie i Rosé snimaju svoje radove u Americi, a Jisoo svoju seriju. Ipak, zle krvi nema i Lisa više neće biti loše tretirana!

Devojke kao grupa rade na promociju pete godišnjice grupe, pa su objavile novi photobook i u avgustu izlazi njihov film i kod nas!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Jennie potvrđuje: Povratak BLACKPINK je blizu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.