Lisa (BLACKPINK) srušila jedan važan rekord koji je držala Taylor Swift!

Nije bilo sumnje da će Lisa iz BLACKPINK pokoriti top liste i preglede i strimove kada se pojavi sa svojom solo pesmom – ona je na internacionalnom nivou najpoznatija BLACKPINK devojka, a njena hip hop ostvarenja „Lalisa“ i „Money“ zaista su prevazišla očekivanja. Sve to je dovelo do jednog rekorda koji možda niste primetili!

Naime, Lisa je u prva 24 časa na YouTubeu za svoj spot „Lalisa“ uspela da sakupi 73,6 miliona pregleda, i sad ćete se pitati da li je ta brojka dovoljna da sa trona skine bilo koga. Zapravo, jeste, jer rekord za ženski spot u prva 24 časa je držala Taylor Swift, ali sa 65,2 miliona. Ovo je ubedljiva pobeda!

„Lalisa“ je sada šesti po redu spot po pregledima za 24 časa, a ispred nje se nalaze samo grupe BTS i njena sopstvena grupa, BLACKPINK, sa pesmama „Ice Cream“ i „How You Like That“. K-pop dominira u pregledima, apsolutno jasno!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ima se, može se: Taylor Swift (ipak) kupila imanje vredno 25 miliona dolara!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.