Liam Payne progovorio o bizarnom akcentu u intervjuu nakon dodele Oskara: Mnogo sam popio!

Zvezda One Directiona, Liam Payne, zbunila je gledaoce u aprilu kada se pojavila u emisiji “Good Morning Britain” sa akcentom koji je uključivao elemente irskog, velškog, američkog i holandskog. Nakon buke koja se oko toga podigla, on je progovorio o viralnom intervjuu nakon dodele Oskara, u kojem je totalno zbunio fanove.

Kada je u ponedeljak bio uživo na Instagramu, pevač se otvorio fanovima i rekao: „Ovo je bilo u nedelji Oskara – akcenat koji se stalno menja. Dobar sam u akcentima, ponosim se njima! Samo bih voleo da ponekad mogu da uradim svoje.” Zatim je dodao: „Šta da kažem o tome zaista? Bilo je prilično smešno. Rekao sam voditelju Good Morning Britain: ‘Molim te, ne pitaj me previše, jer sam mnogo popio i nisam dovoljno edukovan o Oskarima’ “.

Liam je nakon toga govorio i o Willu Smithu: „Prvo pitanje koje mi je bilo postavljeno jeste: ‘Šta misliš o Wilu Smithu?’ Možete li samo da zamislite kako je kada vas neko postavi u tako nezgodnu situaciju, jer ne mogu da kažem ništa loše, zato što ću sigurno nekoga naljutiti, pa sam uradio najbolje što sam mogao”, priznao je pevač.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  "Neverovatno je tužan": Liam Payne raskinuo sa Sophiom Smith!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.