Liam Payne potvrdio pregovore oko okupljanja One Directiona!

4451

Iako se činilo da je ponovnom formiranje One Directiona nemoguća misija u skorije vreme jer svi momci snimaju albume i idu na turneje, Liam Payne je upravo o tome govorio u svom novom intervjuu gde je istakao da se nešto ipak dešava!

“Mislim da će se to desiti nekad u budućnosti”, kaže Liam i dodaje. “Svi smo već pričali o tome. Naš san je da napravim fantastičan šou koji će biti neverovatan!” Po Liamu, bend je veći od svih njih pojedinačno. “To je jedini način da budemo još uspešniji, zar ne?”, priča on i dodaje da očekuje da to prevaziđe sve što je 1D radio do sad!

Naravno, najsrećniji bi time bio šef momaka, Simon Cowell koji im odavno predlaže da se okupe, snime album i urade novu turneju pa se posle toga ponovo bace na solo projekte. Čini se da će naredna 1D turneja biti veoma, veoma skupa za naše prilike ali naravno da se nadamo da će biti načina da ih vidimo u regionu, pod uslovom da se usnuli fandom konačno i probudi.

Pročitajte još  Želi ga i glavna glumica: Harry Styles dobio pozivnicu za seriju "Scream Queens!"

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

4451

3 thoughts on “Liam Payne potvrdio pregovore oko okupljanja One Directiona!

  1. OMG!!! 😆😆 JEDVA ČEKAM IMAM NEKI POZITIVNI OSJEĆAJ U VEZI SVEGA OVOGA ☺😊 ne moraju ni doći kod nas, Ali neka se samo ponovno okupe 😄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.