Liam Payne: Opljačkali su me pod pretnjom nožem!

Liam Payne prisetio se na Twitteru momenta kad je bio najbliži smrti, a to se desilo dok je još bio samo 12-godišnji školarac. Kako mladi muzičar ističe, njega je tad presreo stariji muškarac sa nožem u pokušaju da ga opljačka, a na to traumatično iskustvo ga je podsetila činjenica da se takvi stvari sad sve više dešavaju u Engleskoj.

“Opljačkan sam pod pretnjom nožem od čoveka u Bilstonu kad sam imao 12 godina. Opljačkan je bio i moj prijatelj. Na sreću, to je jedino što mi se desilo pa smo moj prijatelj i ja otišli živi i zdravi. Međutim, nemaju svi takvu sreću. Ako vam treba pomoć u vezi napada nožem, tu sam da je pružim”, napisao je on.

Liam je podržao svog imenjaka, poslanika Liama Byrnea koji ukazuje na ovaj problem. “Ja sam uz vas u potpunosti”, kaže pevač. “To što imate nož u džepu ne znači da ste bolja osoba. To vas čini rizičnijim. Pronađite snagu u drugim stvarima koje će vam pomoći da budete bolji nego što ste mislili da je to moguće”, zaključuje on.

Pročitajte još  Frka od Directionera? Liam obrisao fotku sa Cheryl!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.