Leonin blog: Moji omiljeni outfiti Jorgea Blanca

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
331
Views:
112

Zdravo!!!Za one koje me još uvijek ne poznaju, moje ime je Leona i vjerovatno ste mogli primjetiti da sam veliki Jorgistas. Do sada sam na Famozi slala mnoge intervjue i kvizove, pa mislim da bi bilo i lijepo da pošaljem i jedan blog. Ako vam se bude svidio ovaj blog sa zadovoljstvom ću napisati još jedan. A sada krenimo na stvar. U ovom blogu ću pisati o Jorgeovim outfitima.

Jorge se po meni jako lijepo oblači i stvarno ne znam koji mi je njegov najdraži outfit. Znači ovih 6 outfita mi nisu baš baš najbolji jer mi se svi sviđaju, nadam se da ste razumjeli… pa krenimo.

Na naslovnoj slici vidimo Jorgea u super izdanju (meni je on inače super, kako moja mama kaže da on i kuhinjsku kroz stavi na sebe meni bi se svidjelo). Meni se ovaj outfit svidja jer je jednostavan, a super izgleda. Bijela majica, smeđa jakna, farmerke i bijele cipele=super outfit. Ja sam iskreno ovako slično par puta oblačila.

Ovdje vidimo Jorgea u crvenoj kožnoj jakni, bijeloj majici, crnim hlačama i bijelim cipelama. Tako se obukao za KCA 2017. Meni je kao i prošli outfit savršen i takodjer sam ga par puta i obukla. Da se ne ponavljam da je savršen i bla bla bla ??.

Pročitajte još  Jorge, M&M i povratak Biebsa, Zayna i 5SOS: Pogledajte novi Famoza News!

Ovo je meni stvarno jedan jako dobar outfit. Jako mi se svidja kada Jorge obuće košulju, vjerovatno me to podsjeća na Violetta dane. Svidja mi se i to što je ovdje u ovom videu obukao crvene hlače, malo za promjenu. Uglavnom možete sve vidjeti na slici, idemo dalje…

Ovo je slika načinjena na Tini premijeri. U ovom outfitu mi se nikako sve svidja. Sviđaju mi se i vojničke hlače i crna košulja. Jorge je u ovom outfitu ja mislim iskombinovao klasični i moderni stil, što mi se još uvijek svidja??.

Ovo je outfit iz spota Una noche. Svidja mi se to što je ova majica jako neobična, htjela bi i ja takvu majicu ali ih nema za kupiti. ?? Takodjer mi se i svidja jakna (vjerovatno ćete reći kada pročitate ovaj blog, pa Leona draga tebi se svidja na Jorgeu, što je i istina.). A da se po stoti put ne ponavljam idemo na broj jedan…

Stvarno mi je bilo teško predati po nekom redosljedu, a ni su mi bas poredani jer kao što ste VJEROVATNO mogli primjetiti sve mi se svidja kod Jorgea. Ovaj outfit je iz spota Summer soul i ovaj outfit mi je vjerovatno baš zbog spota i obilježio ljeto. Bukvalno nisam izlazila iz ovog outfita 3 mjeseca.

Nadam se da vam nisam bila dosadna i da vam se blog svidio. Ovo mi je prvi blog ikada i nadam se da ćete to razumijeti. Prihvaćam sve kritike i pohvale jer želim se popraviti u ovome.
LP LEONA

Pročitajte još  Famoza music chart #104 - Glasajte za sve vaše omiljene pesme svakog dana!

P.S. nemojte zaboraviti glasati na anketi za novi kviz:
https://www.opinionstage.com/polls/o-%C4%8Demu-%C5%BEeli%C5%A1-sljede%C4%87i-kviz

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog u poslednjih 15 dana dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

2 thoughts on “Leonin blog: Moji omiljeni outfiti Jorgea Blanca

  1. I meni je isto problem odabrati njegove omiljene odjevne kombinacije? odličan blog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.