Leona je uradila intervju sa Jorgistom iz Kanade u stilu, “Šta bi radije?”

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
5
Views:
142

Zdravo svi prvo želim svima čestitati svima Novu godinu da vam bude sretna ispunjena ljubavi, da vas idol dođe na Balkan i da vam se želje ostvare, a Famozi želim reći da ste najbolji i da vam zahvaljujem što radite sve i što postojite. Sada evo mog prvog intervjua u 2018. godini sa Jorgistom iz Kanade i da ponovno je na principu igre “Šta bi radije”.

1. Možeš li prije nego što se počnemo igrati, predstaviti se?
Moje ime je Andy, imam 16 godina, živim u Toronti, veliki sam Jorgistas, Ali na žalost svog idola nikada nisam upoznala.

2. Može li još jedno pitanje prije nego što se počnemo igrati? Znači u tvojoj zemlji su se rodili i Justin i Shawn, oni su jedne velike zvijezde, zašto si pored tako velikih zvijezda odabrala Jorgea i Kako si za njega saznala?
Da, svi mi to kažu, kažu mi pored svih megazvijezda koji su zapravo rođeni u tvojoj zemlji ti voliš Jorgea, pa ja im svaki put odgovorim za mene je najveća zvijezda Jorge. Da ne ispadne da ne cijenim ostale zvijezde ja ih stvarno poštujem ali moje srce je uzeo Jorge i teško je da će ga vratiti. Kako sam saznala za Jorgea? Saznala sam tako što sam na radiju čula pjesmu Summer soul i jako mi se svidjela i onda sam počela da slušam i njegove i ostale i polagano ga počela voljeti.

Pročitajte još  Stephie Caire javno poručila Jorgeu Blancu: Jorge, treba da kupiš piće i venčanicu!

3. Super, hajmo sada da počnemo da se igramo… Bi li radije do kraja svoga života slušala samo Summer soul ili samo Risky business?
Ah joj. Pa ja bih do kraja života slušala sve njegove pjesme ali ako bas moram birati to će biti Summer soul jer je to pjesme preko koje sam i čula za njega.

4. Ok. Bi li radije da se odreknes Jorgea ili da se odreknes čokolade?
Ovo je malo smiješno pitanje…😂 jesi li me možda pratila zadnjih dana? Kao da si znala da sam ovisna o čokoladi, Ali sam ovisna i o Jorgeu…. mmmm radije ću se odreći čokolade, teška srca to govorim, Ali mi je Jorge sve.

5. Hahahha, nisam ti htjela tolike muke zadavati. Bi li radije da svaki dan gledaš 5 sati Violettu ili Cuando toca la campana?

Radije ću 5 sati svaki dan gledati Violettu zato što je Jorge to glavni glumac, a u Cuando toca la campana nije baš.

6. Jednostavno.😂 Bi li radije slušala non-stop Gone is the night ili Una noche?

Hmmmm, ovoga puta ću uzeti Gone is the night jer pjesma ima super ritam i mogla bih plesati na njoj.

7. Da. Sljedeće pitanje… Bi li radije da Jorge snimi film o svom životu ili da napravi autobiografiju?
Radije bih, joj ovo je teško, mislim voljela bih i da snimi film o sebi ali i da napiše knjigu, ovo ga puta ću odabrati na napiše knjigu o sebi jer bih ga voljela vidjeti i Kako mu to ide.

Pročitajte još  Sara nam predstavlja svoju stranicu za Jorgiste i Tiniste, sisoyjortinistas

8. Slažem se. Bi li radije da Jorge napravi svoju modnu kolekciju ili da izda svoj prvi album?
Ja bih iskreno da uradi oboje, Ali više bih sada voljela njegov album to je nešto što sada želim najviše na svijetu. I da nikada mi ne će biti jasno zašto Hollywood records njemu ne vjeruje?

Hvala ti na izdvojenom vremenu i nadam se da ćemo svi dočekati njegov album i njegovu solo turneju svjetsku. I ja se nadam. Hvala ti na svemu.

To bi bilo to za danas, do sljedećeg puta.
LP LEONA

2 thoughts on “Leona je uradila intervju sa Jorgistom iz Kanade u stilu, “Šta bi radije?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.