Lady Gaga pala sa scene, u velikim je bolovima! (video)

Lady Gaga uoči vikenda je doživela težak pad sa scene na svom koncertu u Las Vegasu, kad je tresnula dok je bila u naručju svog obožavaoca. Sve je počelo kad ga je ona pozvala na scenu da zaplešu, a kad ju je poneo, izgubio je ravnotežu pa su dobrano tresnuli. Kako je Gaga kasnije saopštila, posle toga je morala da ode na rendgen da bi se proverilo je li slomila kosti.

Interesantno, muzičarka je ipak odlučila da završi koncert, iako je kasnije saopštila da trpi strahovite bolove. “Mnogo me boli, ali ne mogu da propustim devojačko veče”, napisala je ona kasnije na Instagramu. Gaga se kasnije i šalila na svoj račun rečima, “Toliko se volimo da smo zajedno i pali sa scene… Bili smo kao Rose i Jack iz Titanika!”

Ne treba ni reći, nesrećni momak koji je izazvao incident ipak se našao na udaru ostatka fandoma. “Ja nisam uzeo Lady Gagu u naručje – ona mi je sama skočila u ruke. Pokušavao sam da je podignem, a tad mi je stopalo proklizalo. Dok smo padali, trudio sam se da ja gore prođe, a ako pogledate snimak, videćete da sam uspeo.” Nama se čini da njegova priča deluje istinito, a muzičarka je svakako poručila svima da njen obožavalac nije nizašta kriv! Lady Gaga ima i druge probleme ovih dana, s obzirom da je izgleda raskinula sa dečkom.

Pročitajte još  Psi Lady Gage ukradeni u oružanoj pljački, vraćeni kući dva dana kasnije!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.