Kuća Karol Seville poplavljena, i to ledom! (video)

Ovih dana žestoke kiše bile su ne samo na Balkanu već i u dalekom Meksiku, a pojedini delovi Meksiko Sitija su poplavljeni, što je na sebi osetila Karol Sevilla! Ipak, ono što je nju nateralo da se smeje od muke jeste to što ju je više poplavio led nego kiša!

View this post on Instagram

@karolsevillaofc

A post shared by ¿Qué está pasanda? (@queestapasandamx) on

U ponedeljak uveče jako nevreme pogodilo je ovaj kraj Meksika, a osim kiša padao je i grad, što i objašnjava nestvarne slike koje su objavili Karol i njena porodica, a gde vidimo njeno kupatilo prepuno leda! “Društvo, poplavljena sam, moje kupatilo je puno leda, moj krevet takođe, moja soba. Ovo je svuda, ali nemam ideju kako to da zaustavim. Led mi je u sobi, prava reka, vidite?”, pričala je Karol u svom Instagram videu, ne znajući da li da se smeje ili da plače!

View this post on Instagram

@karolsevillaofc

A post shared by ¿Qué está pasanda? (@queestapasandamx) on

Nešto kasnije, ona je objavila i video gde zajedno sa svojom porodicom ona sakuplja vodu u kante, a izgleda da su oni brzo uspeli da reše problem! To možemo i zaključiti pošto već danas Karol ne priča na tu temu, već se obratila fanovima mnogo vedrija, s obzirom da je prešla cifru od 12 miliona pratilaca na Instagramu! Karol verovatno usled krize izazvane korona virusom i ne radi bogzna šta osim što postavlja fotke na svoj profil, a nije teško ni prognozirati da će svi njeni planovi vezani za turneju u 2020. godini morati da budu odloženi! Karol se prethodnih godina u potpunosti skoncentrisala na Meksiko i čak je i odbila nekoliko većih projekata rekavši prvo da želi da se posveti muzici, a kasnije da je umorna od svega i da joj je bila potrebna pauza. Kao što se sigurno sećate, to je ona navela i kao razlog zbog čega je samo par nedelja pre svoje već zakazane balkanske turneje nazvala svoj tim i rekla im da sve otkažu!

Pročitajte još  Karol Sevilla konačno odgovara na optužbe da je veštica!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.