Pevanje pred milionima: Karol Sevilla bez greške položila najveći izazov u svojoj karijeri! (video)

Ovih dana bila je pauza kad je reč o klupskom fudbalu, pa su na delu bile reprezentacije. Jedan meč igrali su i Argentina i Meksiko, a Karol Sevilla imala je tu čast da otpeva himnu svoje zemlje!

“Jako sam zahvalna što mogu da pevam himnu moje zemlje, Meksika, da predstavljam moj grad i jako sam zahvalna i entuzijastična. To je takođe velika odgovornost, to je himna, ne smete da pogrešite”, rekla je ona pred nastup. Karol je rekla i da zaista prati fudbal i otkrila da ne navija ni za Boka Juniors (koji podržava Tini) niti za River Platu (koju podržava Lali), već sasvim treći tim – San Lorenco!

Kao što možemo videti, Karol ne da nije pogrešila nego je zvučala odlično, ali to nije mnogo pomoglo Meksiku koji je izgubio sa glatkih 2-0.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Sigurno najgledanija epizoda: Tini je prošle noći gostovala u "Soy Luni" (video)

7 thoughts on “Pevanje pred milionima: Karol Sevilla bez greške položila najveći izazov u svojoj karijeri! (video)

  1. Famozo moyete poceti da pravite casopis i da se prodaje po celoj Srbiji u svakom broju o sto vise licnosti.Mislimo imate super novosti,a casopis bi bio bolji kao bravo i hej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.