Više nisu tajna: Martina Stoessel predstavila svoje do sad neviđene fotke!

0001702453

Martina Stoessel ima sjajan odnos sa svojim fanovima pa želi da ih što bolje upozna sa svojim životom, u ovom slučaju sa detinjstvom!

tini

Tini je tako objavila preslatku fotku na kojoj je vidimo u društvu svojih dragih drugarica, u vreme dok je bila sasvim obična devojka, nepoznata javnosti. Iz istog perioda je i druga slika na kojoj je vidimo kako pozira u prodavnici slatkiša, poput prave zvezde. Čini nam se da je u tom momentu Tini već sanjala o tome da jednog dana postane zvezda! Kako pevačica i glumica kaže, obe ove fotke potiču iz njenog privatnog albuma i do sad nikad nisu prikazane u javnosti!

martina

Martina će sa “Violetta Live” uskoro posetiti Mađarsku i Rumuniju a mi ćemo se u saradnji s našim Tinistima boriti da nas ona poseti naredne godine, na svojoj prvoj solo turneji!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza radi intervju sa Tini, šaljite nam pitanja za nju!

6 thoughts on “Više nisu tajna: Martina Stoessel predstavila svoje do sad neviđene fotke!

  1. Mogli biste nekada da napisete neku novost, a ne da objavite nesto tek samo da ne izgubite V-Lovere koji vas citaju.

  2. Slazem se sa villoletta live serbia ako nemozete to da ucinite onda nemojte da nam nabijate na nos kako ce tinisti iz inostranstva videti njih ami necemo

  3. Slazem se sa violetta live serbia ako nemozete to da ucinite onda nemojte da nam nabijate na nos kako ce tinisti iz inostranstva videti njih ami ne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.