Ko je u pitanju? Momak iz Big Time Rusha najavio da radi pesmu za jednog člana 1D!

mgid-uma-image-mtv

Otkriće da je Harry Styles registrovao četiri pesme pod svojim imenom danas je zaokupiralo pažnju Directionera ali mnogo pažnje dobio je i tvit člana Big Time Rusha Kendalla Schmidta koji poručuje da neko od 1D momaka ide u solo vode!

Kendall je na svom Tviteru napisao: “Spreman sam da produciram sledeću pesmu jednog od momaka iz One Directiona. Jedva čekam da čujem šta će im se sledeće desiti!” Ova rečenice prilično su zbunjujuće jer u prvoj deluje kao da Knedall poručuje da radi na solo pesmi jednog od momaka a u drugoj praktično govori da jedva očekuje nove korake One Directiona. Kako vi tumačite sve ovo i ima li to veze sa ovom pričom oko Harryjevog odlaska u solo vode?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Povratak u nedelju: One Direction gosti u novoj epizodi serije "Family Guy"!

2 thoughts on “Ko je u pitanju? Momak iz Big Time Rusha najavio da radi pesmu za jednog člana 1D!

  1. Pa stvarno ne znam…. Videla sam ovaj Kendallov post jos kad je izasao i bilo mi je jako cudno, a sada svi bruje o tome i nemam pojma o cemu bi moglo tu da se radi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.