Fanovi presrećni: Kendall Schmidt proslavio novu pesmu sa koleginicama iz Big Time Rusha!

Ne znamo koliko je moguće da se Big Time Rush ponovo oživi, ali makar na jedno veče tri BTR člana bila su na okupu kao nekada!

Naime, Kendall Schmidt objavio je novu pesmu sa kolegom iz benda Heffron Drive, „Mad At The World“ a na promociji pesme bile su Challen Cates i Ciara Bravo, devojke iz Big Time Rusha! Devojke su ovom prilikom pozirale sa Kendallom a on je sliku objavio na Instagramu i uz nju napisao „Moja TV porodica je došla da me podrži“!

Ovo je izazvalo lavinu emocija kod BTR fanova kojima je drago što je ekipa još uvek u kontaktu. Ako se ne sećate, podsećamo vas da je Challen Cates glumila Jennifer Knight a Ciara Bravo je bila Kendallova mlađa sestra Katie! Da li i vas raduje što se devojke još čuju sa Kendallom?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Schmidt

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Fandom ne zaboravlja: Obeleženo sedam godina Big Time Rusha!

2 thoughts on “Fanovi presrećni: Kendall Schmidt proslavio novu pesmu sa koleginicama iz Big Time Rusha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.