Kim Kardashian ništa nije naučila od Ariane, plaća veliku kaznu!

Zvezde su često na meti tužbi za sve i svašta, iako one često i nemaju osnova. Ipak, u poslednje vreme na njih su se okomili paparaci, a nakon Justina Biebera, Ariane Grande, Gigi Hadid i još nekih slavnih, na red je došla i Kim Kardashian koja će po svemu sudeći morati da plati kaznu.

View this post on Instagram

❤️We Got Love ❤️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kako piše Page Six, Kim je objavila na Instagramu svoju fotku sa Kanyeom Westom iz 2018. godine (vidite je iznad), ali iako se ona nalazi na fotki, problem je što ona nije njeno vlasništvo! Paparaco Saeed Bolden koji je načinio ovu sliku zbog toga je pokrenuo tužbu i traži veliki novac kao naknadu. Kako se navodi, Kim je namerno objavila fotku bez obzira što je znala da nema vlasništvo nad njom. Veoma je verovatno da se radi o cifri većoj od 100.000 dolara, baš kao i što je veoma verovatno da će Kim izbeći sud već će se nagoditi sa fotografom, isplativši mu na desetine hiljada dolara.

Interesantno, istu sudbinu je ranije doživela Khloe Kardashian, pa je i ona 2017. godina morala da plati kaznu. Kršenje autorskih prava nije nešto što pogađa samo zvezde, s obzirom da su u prošlosti i Instagram i Twitter suspendovali čak i fan naloge koji objavljuju slike zvezda. Nažalost, takve stvari se i dalje dešavaju, zbog čega svi moramo biti na oprezu. Pojedini advokati čak se isključivo bave ovim poslom i “love” fotke koje su postavljene bez dozvole pa zatim pokreću tužbe koje ako uspeju, mogu im doneti dovoljno novca da godinama ništa ne moraju da rade. Zvezdama tako ostaje samo da objavljuju svoje amaterske fotke ili da traže posebne dozvole i taguju fotografe, kao što to recimo redovno radi Taylor Swift, Niall Horan, Marcus i Martinus i mnogi drugi. Ipak, nema nikakve sumnje da će ovakvih slučajeva biti još.

Pročitajte još  Kim Kardashian otkriva šta je za nju Kanyeova najsmešnija navika!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Kim Kardashian ništa nije naučila od Ariane, plaća veliku kaznu!

  1. Ne razumijem zašto u sve mješate Arianu,ona nije bila potrebna u naslovu,kao i slucaj sam Jamesom nedavno,nije nikakav hejt na ari ili na vama,ali jednostavno ariana nije potrebna u svakoj vasoj objavi ,evo ovdje ariana nije morala da bude u naslovu,ne istice se nigdje posebno kao i slucaj sa Carpool Karaoke nema razloga da je navodite.Stvarno nije hejt

    1. Ariana je dobar primer, naveli smo nešto što se njoj desilo baš nedavno i to dva puta, pa je najupečatljivije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.