Kim Kardashian ne zna šta da radi zbog Kanyeove želje da postane predsednik Amerike

Kanye West ima mnogo fiks ideja, ali ona koja ga sad potpuno opseda jeste želja da postane predsednik Amerike na izborima 2024. godine. To baš brine Kim Kardashian koja misli da joj tako nešto ne treba u životu.

“Kanye stalno priča o tome da želi mesto predsednika, ali Kim je stalno mislila da on priča koještarije”, piše magazin Closer. “Ipak, kad je on video uspeh Donalda Trumpa, on je ubeđen da treba da se kandiduje 2020. ili pre 2024. godine. Kim se boji da bi Kanye imao napornu kampanju i da bi postao opsednut time da dobije izbore. Ona misli da će ga to potpuno pojesti i više bi volela da on vreme provodi sa porodicom”.

Jedan insajder navodi da je sve posebno brine zbog dece koja će takođe biti na meti tabloida. “Naravno da su oni svakako pred kamerama zbog slavnih roditelja, ali oseća da bi sve bilo daleko gore ukoliko im tata postane predsednik Amerike”, kaže ovaj izvor i podseća da je Kanye već bio u duševnoj bolnici jer je imao nervni slom 2016. godine.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kanye West prelomio, sprema kandidaturu za predsednika Amerike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.