Zbog Kanyea: Fandom moli Taylor Swift da se kandiduje za predsednicu Amerike!

Taylor Swift veoma često koristi najgore termine da opiše američkog predsednika Donalda Trumpa, ali za nju postoji i nešto gore od toga – pobeda Kanyea Westa na izborima! Nakon najave da će Kanye pokušati da za četiri meseca zavlada Amerikom, swiftieji sad mole Taylor da se i ona uključi u trku!

Iako neko misli da Kanye sve ovo radi samo da bi dodatno dobio na promociji, muzičar je poznat po tome što sve shvata vrlo ozbiljno, tako da nema sumnje da on u svojoj glavi misli kako može da pobedi. Kanye je o kandidovanju pričao još pre pola decenije, ali ova najava kandidature ipak je iznenađenje jer dolazi tako kasno, s obzirom da su izbori već u novembru. Ipak, činjenica da ni Donaldu Trumpu niko nije davao šanse pre četiri godine jako plaši swiftieje koji zahtevaju reakciju svog idola!

Dok jedni misle da Taylor treba direktno da se uključi u borbu, drugi pomalo šaljivo ističu da bi sad Trumpov protivkandidat Joe Biden trebalo da je angažuje kao buduću potpredsednicu Amerike! Ono što fanovi ne znaju jeste da Taylor ne može da bude predsednica sve i da to hoće. Naime, američki zakon propisuje da osoba koja se kandiduje na tu funkciju mora da ima minimalno 35 godina! To znači da Taylor ne može ni da se uključi u borbu pre 2028. godine!

Pročitajte još  Ne propustite: Objavljen ceo Taylor Swift "Tiny Desk" koncert!

Inače, kladionice su 10 puta povećale šansu Kanyeu da pobedi, ali one su i dalje male – ko uloži jedan dolar na Kanyea, dobiće čak 50 ukoliko on zaista postane predsednik. Američki sistem je takav da je praktično nemoguće da neki nezavistan kandidat pobedi, već su to uvek ili predstavnik republikanaca ili predstavnik demokrata. Tu čak ni ogroman novac i slava nisu od prevelike pomoći, ali analitičari misle da je ovo sjajno za Trumpa, pošto bi Kanyea mogao da od njegovog rivala otme deo glasova, pre svega crne populacije.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Zbog Kanyea: Fandom moli Taylor Swift da se kandiduje za predsednicu Amerike!

  1. Zasto Taylor i ostale zvezde toliko zdusno mrze Trampa i cine sve da on ne pobedi?

    1. Zato što Holivud tradicionalno je protiv republikanske partije. Potpuno je nebitno ko je kandidat republikanske partije, oni će uvek ostrašćeno glasati za demokrate. Onaj mali broj koji je za republikance obično trpi posledice, a kao što je Taylor to osetila na svojoj koži, i njoj su pravili pakao od života dok se nije izjašnjavala o politici.

    2. zato sto je trump katastrofa od predsjednika, ne znam ni kako su ga uopce i odabrali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.